07 Jun, 2013

Seorang lagi Blogger baru!

Baru beberapa hari yang lalu, saya telah menyertakan satu entry yang berkaitan dengan seorang ahli blogger baru. Dan hari ini, seorang lagi blogger akan saya perkenalkan. Beliau yang menjadi fokus dalam tulisan ini ialah saudara Yusri bin Azis. Beliau merupakan sahabat saya semenjak dari bangku sekolah rendah lagi dan kini sedang melanjutkan pendidikannya di tingkatan 6.

Sepanjang persahabatan saya dengan beliau, salah satu nilai dominan yang jelas boleh dilihat adalah usaha. Hal ini mungkin kerana beliau mempunyai matlamat yang jelas dan sentiasa berkeyakinan dalam perkara yang ingin dia lakukan. Beliau juga mempunyai semangat yang sukar untuk diruntuhkan kerana beliau jarang sekali berputus asa dalam apa jua halangan yang sedang dihadapinya.

Di sini, ingin sekali saya ucapkan tahniah kepada saudara Yusri kerana sudah memiliki laman blognya sendiri. Semoga anda saudara Yusri akan mendapat manfaat daripada aktiviti blogging.

Kepada anda yang mahu berkunjung ke blog beliau, silalah menggunakan URL berikut untuk memandu anda terus ke sana!
http://ketabahanoku.blogspot.com/

Oh ya, Beliau sudah pun memasukkan beberapa entries ilmiah yang menarik dan tidak ketinggalan juga maklumat tentang beliau sendiri. Jadi, tidak salah kalau anda meluangkan masa bukan?

(Sekadar berkongsi)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan