02 Jun, 2013

Blogger baru

Apa khabar kepada anda yang sedang meluangkan masa melawat Lama MejaLogam? Semoga sentiasa sihat dan sejahtera disamping segala keberkatan dari Yang Maha Esa. Tulisan kali ini akan memperkenalkan seorang lagi blogger baru dalam kalangan Orang Kelainan Upaya (katagori penglihatan). Beliau yang dimaksudkan ialah Mohd Amirul Jalaluddin (maaf jika tersallah eja nama) dan kini sedang melanjutkan pendidikannya di St. John, Kuala Lumpur sebagai seorang pelajar tingkatan 6.

Untuk pengetahuan semua, beliau juga sahabat sepejuangan dan belajar setingkatan dengan saya semasa kami memburu ilmu di SMPK Setapak dahulu. Beliau seorang yang ceria dan juga penghibur. Kemesraannya merupakan salah satu kualiti yang terdapat pada diri beliau. Ini juga menjadikan beliau mudah bergaul dan menyesuaikan diri dalam masyarakat dan kawasan yang baru beliau pergi.

Kepada Amir, setinggi-tinggi ucapan taniah saya ucapkan kepada anda. Dengan penglibatan anda sebagai citizen journalism atau blogger nama mudahnya, semoga anda akan memperoleh faedah dan memperoleh pengalaman baharu.

Di sini, saya sertakan alamat URL blognya iaitu http://kilatman.blogspot.com/ untuk anda yang mahu berkunjung dan membaca beberapa entries sulung beliau.
Terima kasih.

(Sekadar Berkongsi)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan